Berklebapp

Berklebapp

Project Details

Siff is benaderd door Berkleba met de vraag of ze via een app hun klanten konden ondersteunen bij het vinden van het juiste product. Het resultaat is een app die door klanten kan worden ingezet als product selector/finder. Het project heeft een Android, iPhone, iPad, Website én Windows versie.

De app is een product selector voor de producten van Berkleba. In het beginscherm kunnen gebruikers kiezen of ze willen zoeken naar de producten of toch liever de stappen van de app willen doorlopen om zo bij een product uit te komen dat ze nodig lijken te hebben. Ten eerste selecteren ze of ze lijm of tape willen gebruiken. Bij de keuze lijm krijgen ze vervolgens de vraag welke materialen ze willen verbinden. Als er tape gekozen is, moet er vervolgens een keuze gemaakt worden tussen dubbel- en enkelzijdige tape. Na deze keuze komen er een aantal vragen over het product type, zoals onder welke temperatuur het product moet werken. Des te meer vragen er beantwoord zijn, des te minder producten er over blijven die voldoen aan de criteria. Zo ontstaat er een selectie van producten die de klus kunnen klaren.

De Windows versie van dit project betreft een computer programma waar naar gevraagd werd door onder andere groothandel zaken die graag een product selector zoals dit op de toonbank hadden. Zo kunnen er klanten samen met de medewerkers door de stappen heen lopen om bij een product uit te komen van Berkleba.

Er is een online beveiligde en afschermde database waar alle product informatie in staat, evenals de criteria en vragen voor de producten die nodig zijn om door de app te lopen.


 

Delen: